El conseller de Salut, Manel Balcells, va iniciar la seva primera visita oficial a les Terres de l’Ebre amb una visita a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre (HCME).

Va visitar la primera fase de les obres d’ampliació i millora del centre que inclou les obres de la nova Àrea de Cirurgia Major Ambulatòria, l’adequació i millora de l’Àrea de gabinets d’endoscòpia i de cirurgia menor, en què s’ha habilitat una nova sala per a tècniques endoscòpiques, i la nova sala d’actes. La inversió per part del Servei Català de la Salut en aquesta primera fase ha estat d’1.077.150,43 €.

Actualment s’estan realitzant les obres de la fase dos de la nova àrea quirúrgica del centre, que inclouen la reforma i l’ampliació de l’àrea d’esterilització i l’adequació i millora tant de la sala de parts com l’adequació i renovació d’un quiròfan. Es preveu que aquesta renovació pugui entrar en funcionament abans d’aquest estiu, moment en què començarien els treballs de la tercera i última fase, que inclou l’adequació i renovació dels dos quiròfans restants. Els treballs d’obra de la segona i tercera fase s’han adjudicat per un import d’1.540.103,63 €.