Els dies 15 i 16 d’octubre podràs participar a la cursa solidària virtual “Camina i pedaleja per l’artritis i espondilitis”, ja sigui caminant o corrent, a favor de les persones amb artritis, o pedalant amb bicicleta per les persones amb espondilitis. Se sortejaran diversos premis entre tots els participants.

Com participar-hi?
L’activitat es divideix en dues categories, “Camina per l’artritis” i “Pedalea per l’espondilitis”, tria en quina vols participar o anima’t a formar part de les dues (en aquest cas només podràs optar al premi d’una de les categories). Dins de cadascuna, en el moment de començar la teva carrera podràs decantar-te per diferents distàncies a realitzar:

Per poder registrar els quilòmetres que realitza cadascun dels participants, prèvia inscripció al formulari, cal que aquests tinguin oberta l’aplicació mòbil RockTheSport Virtual, que seleccionin la categoria “Camina per l’artritis” o “Pedalea per l’espondilitis” (segons en què s’hagin registrat), i dins aquesta la distància a realitzar.

Ens encantarà veure-us actives per l’artritis i l’espondilitis, així que comparteix amb nosaltres moments durant la carrera solidària, pujant a les xarxes socials fotos o vídeos. Si camines per l’artritis utilitza el hashtag #CaminAR22 , i si et decantes per pedalar per l’espondilitis utilitza #PedalEA22, en ambdós casos anomena @conartritis.

Per conèixer més detalls de la cursa llegeix el reglament.