Dilluns 13.03 el Grup SueñOn que pertany a la comissió d’Humanització del centre va visitar Cadena Ser Móra d’Ebre per explicar els primers passos que s’han implementat per millorar el descans de les persones ateses al nostre centre.

Recordem que el projecte “SueñOn” funciona a la majoria de centres hospitalaris i que està liderat per infermeria amb la col·laboració d’altres professionals com els tècnics del servei de manteniment que col.labora en mantenir en bon estat les rodes dels carros, proteccions potes butaques per disminuir el soroll, manteniment de finestres per atenuar les llums etc.

També és imprescindible la col·laboració dels professionals que treballen en el torn de nit per tal d’adequar les tasques i rutines respectant les “Hores màgiques” de 24 a 6,30h.

Un altre aspecte a millorar i que el GdT té com a objectiu en el 2023 és disminuir el número d’ingressos que es realitzen en aquestes “Hores màgiques” i que en el 2019 van suposar el 45% dels ingressos totals.

Necessitem la col·laboració de tots per millorar el descans dels usuaris..

https://www.radiomoradebre.cat/wp/2023/03/13/entrevista-amb-rosa-serrano-silvia-mendez-i-pilar-vallano-infermera-dhospitalitzacio-tcai-i-infermera-de-gestio-del-coneixement-de-lhcme/