Adjuntem en aquest espai la nostra imatge de marca on hi trobareu per descarregar els logotips principals i el manual d’Imatge Corporativa.

Aquest manual d’identitat corporativa té com a objectiu establir i definir els elements primaris i secundaris de la identitat visual de l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre així com dels centres Hospital de dia Batea, Centre de Rehabilitació Flix i Centre de Rehabilitació Tivissa.
Aquí es recullen els elements constitutius que estableixen les pautes de construcció, l’ús de logotips, gammes cromàtiques, tipografies i les aplicacions de la marca.
Per aquesta raó és important seguir i complir plenament amb els paràmetres aquí establerts, per aconseguir una consistència de la identitat visual de la marca, de manera que sigui definida completament en els diferents entorns gràfics en els quals sigui aplicada, siguin mitjans impresos, digitals i publicitaris.
El manual d’identitat corporativa és una eina de referència i treball per a fer un ús adequat de la nostra marca. Aquest manual proporciona informació sobre la identitat visual global, i per això es recomana llegir tot el contingut del manual amb cura i seguir cada una de les pautes descrites en les seccions d’interès.

Logotip HCME

Logotip Salut/HCME

Logotip Salut Terres de l’Ebre

Logotip Centre Rehabilitació Flix

Logotip Centre Rehabilitació Tivissa

Logotip Hospital de dia de Batea

Manual d’Imatge Corporativa