Salut Sense Dubtes

La Xarxa Catalana d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut (HPH Catalunya) de la que forma part l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre, és una xarxa formada per centres del territori català que col·laboren per promoure el coneixement de les persones sobre la seva salut, millorar la comunicació entre els professionals de la salut i pacients, aconseguir un entorn laboral més saludable i tenir implantat un sistema de treball que promogui la salut en les organitzacions sanitàries.

Des del 2020 s’està desplegant la campanya Salut sense dubtes als centres de l’HPH Catalunya, amb l’elaboració de materials dirigits a millorar la comunicació dels pacients, familiars i cuidadors i els professionals de la salut.

La campanya “Fes sempre 3 preguntes” te com objectiu comprendre millor la seva salut i el que necessiten per mantenir-la.

Guia de prescripció d’exercici físic per a la salut. Guia PEFS

L’activitat física i l’exercici físic són eines de prevenció primària, secundària i terciària.

La Guia PEFS recull i sintetitza de manera entenedora i fàcil d’usar la millor evidència disponible en matèria de prescripció d’exercici físic per a la salut en relació amb diferents malalties i etapes vitals. L’objectiu principal és facilitar als professionals l’adaptació de les recomanacions generals d’exercici físic a les característiques de cada persona.

Podeu trobar la Guia de prescripció d’exercici físic per a la salut (PEFS) al següent enllaç:

https://salutpublica.gencat.cat/ca/detalls/Article/Guia-de-prescripcio-dexercici-fisic-per-a-la-salut-Guia-PEFS

Vacunació