Quan sortiu de l’hospital, si el metge us ha prescrit un medicament, haureu d’adreçar-vos a qualsevol farmàcia portant la targeta sanitària i la recepta que us hauran donat al moment de l’alta.

  • Si ja preníeu medicaments abans d’acudir a l’hospital, es valorarà si és necessari que els continueu prenent. Si cal prendre’ls, o bé us faran recepta des de l’Hospital o bé haureu d’anar al vostre metge de capçalera perquè la faci.
  • Si us recepten nous medicaments des de l’hospital, us farem la recepta. En cada cas, se us indicarà si les receptes posteriors les farà el metge especialista de l’hospital o el metge d’atenció primària.

Medicaments de dispensació hospitalària

Hi ha certs medicaments específics que per les seves característiques requereixen una supervisió i control especials, i que per aquest motiu es dispensen directament des de la farmàcia de l’Hospital, de manera ambulatòria. En aquests casos, el metge us farà la recepta i haureu d’anar a buscar els medicaments al Servei de Farmàcia, situat a la planta baixa de l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre.

L’horari d’atenció farmacèutica als pacients ambulatoris és

Dimarts11:30-13:00
Dimecres08:30-10:00
Dijous11:20-13:00

Per contactar amb el Servei de Farmàcia.

Telèfon:   977.04.48.22

e-mail:  farmacia.hcme.ste@gencat.cat           

El dia de la visita recordi:

No oblidi la Targeta Sanitària

Targeta sanitària individual (TSI). CatSalut. Servei Català de la Salut

Validi la visita quan arribi a l’hospital