Quan sortiu de l’hospital, si el metge us ha prescrit un medicament, haureu d’adreçar-vos a qualsevol farmàcia portant la targeta sanitària i la recepta que us hauran donat al moment de l’alta.

  • Si ja preníeu medicaments abans d’acudir a l’hospital, es valorarà si és necessari que els continueu prenent. Si cal prendre’ls, o bé us faran recepta des de l’Hospital o bé haureu d’anar al vostre metge de capçalera perquè la faci.
  • Si us recepten nous medicaments des de l’hospital, us farem la recepta. En cada cas, se us indicarà si les receptes posteriors les farà el metge especialista de l’hospital o el metge d’atenció primària.

Medicaments de dispensació hospitalària

Hi ha certs medicaments específics que per les seves característiques requereixen una supervisió i control especials, i que per aquest motiu es dispensen directament des de la farmàcia de l’Hospital, de manera ambulatòria. En aquests casos, el metge us farà la recepta i haureu d’anar a buscar els medicaments al Servei de Farmàcia, situat a la planta baixa de l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre.

L’horari d’atenció farmacèutica als pacients ambulatoris és

Dimarts11:30-13:00
Dimecres08:30-10:00
Dijous11:20-13:00

Per contactar amb el Servei de Farmàcia.

Telèfon:   977.04.48.22

e-mail:  farmacia.hcme.ste@gencat.cat           

El dia de la visita recordi:

No oblidi la Targeta Sanitària

Targeta sanitària individual (TSI). CatSalut. Servei Català de la Salut

Validi la visita quan arribi a l’hospital

El servei de Farmàcia Hospitalària

A través d’una sèrie de vídeos breus volem mostrar a través dels ulls dels pacients, una pinzellada de la tasca que es duu a terme a les diferents àrees dels serveis de farmàcia hospitalària, amb l’objectiu d’incrementar la visibilitat de la nostra professió entre la població general.
En aquest primer vídeo hem volgut reflectir l’activitat del farmacèutic/a hospitalari/ària a l’àrea d’oncologia i hematologia.