Per ingressar a l’Hospital cal que us adreceu a la Unitat d’Admissions situada al vestíbul de l’entrada principal de l’edifici .  Allà us indicaran la planta, l’habitació i el llit que us han assignat.

Prèviament a l’ingrés, assegureu-vos que us han donat la informació necessària en cada cas: si cal que hi aneu en dejú, en cas d’intervenció quirúrgica o d’alguna exploració complementària; si cal que deixeu de prendre la medicació habitual; la llista d’articles d’ús personal que heu de portar, etc.

És preferible que vingueu acompanyats per un familiar. La col·laboració de la vostra família en la vostra cura és important ja que us ajudaran en les vostres necessitats bàsiques que per motiu de l’ingrés no podeu satisfer per vosaltres mateixos.

Quan estigueu a l’habitació el personal  d’infermeria de la planta us explicarà el funcionament de la Unitat.

Enllaç:Informació General per ingrés de pacients a Hospitalització

Recomanacions per al malalt

  • No porteu objectes de valor, només el que sigui necessari (bàsicament necesser, bata, sabatilles preferiblement tancades pel darrere…) i tingueu-ne cura, ja que el centre no es farà càrrec de la seva pèrdua.
  • Tingueu cura del braçalet identificatiu que us col·locaran.
  • Quan preciseu d’atenció de les infermeres premeu el botó vermell de l’avisador, sense sortir de l’habitació.

Normativa per als acompanyants autoritzats

  • Per accedir a la planta d’Hospitalització, es facilita a la recepció de l’hospital una targeta per a cada família. Quan el pacient rebi l’alta, haureu de retornar la targeta de nou a l’entrada principal.
  • No porteu menjar de casa als malalts sense comentar-ho a la infermera. A la planta 0 hi trobareu la cafeteria-restaurant destinada als acompanyants.
  • Podeu contactar amb l’habitació del pacient marcant el telèfon de l’hospital 977401863 i, quan us la demana, marcar l’extensió del número d’habitació (exemple: a l’habitació 21, marcarem l’extensió 60321)

Alta

Un cop el pacient hagi rebut l’alta, haurà de marxar abans de les 12h. És important que els seus familiars s’organitzin per venir-lo a buscar en cas que ho necessiti.