Requisits:
- Títol CFG Superior en Hostaleria i Turisme, especialitat Cuina i/o Restauració, o superior.
- Experiència prèvia d’almenys 2 anys en el lloc de treball objecte de la convocatòria.
- Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM.
Es valorarà:
- Experiència acreditada en cuines del sector hospitalari o residencial.
- Formació addicional relacionada amb el lloc de treball objecte de la convocatòria (cursos de gestió de la restauració, cursos d’anàlisi de costos en la restauració, cursos d’especialització culinària, cursos de presentació de plats, cursos de noves tecnologies aplicades a la cuina, cursos de manipulació d’aliments i de conservació de la cadena de fred, cursos de nutrició i dietètica, cursos sobre seguretat i higiene a la cuina, etc.).
- Coneixements de la llengua catalana parlat i escrit.
- Coneixements informàtics (acreditació ACTIC).
- Facilitat pel bon tracte amb els clients.
- Bona capacitat de comunicació i de treball en equip.
- Persona polivalent amb ganes d’aprendre i responsable.
- Disponibilitat i flexibilitat horària.
S’oferirà:
- Contracte laboral de relleu amb una jornada parcial del 50% amb possibilitat d’ampliació al 100% de manera immediata.
- Salari i resta de condicions segons Conveni Col·lectiu SISCAT i amb una jornada de treball anual màxima de 1620 hores.
- Horari de treball anual planificat, amb dos caps de setmana al mes de descans.
Les persones interessades hauran de:
- Registrar-se a https://borsadetreball.salutebre.cat/#/login i introduir totes les dades personals i curriculars.
- Imprescindible completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, titulacions i carta de presentació).
- Inscriure’s a la convocatòria a la qual vol optar: CUI 12/2024.
Data límit de presentació de candidatures 31 de gener de 2025.
DOCUMENTACIÓ DE LA CONVOCATÒRIA: