Benvolguts/des,

Ens plau informar-vos que en la seva sessió d’avui, dia 16 de maig de 2024, el Consell d’Administració de Salut Terres de l’Ebre ha aprovat la resolució de la convocatòria de Gerent que es va obrir arran de l’anunci de la Dra. Pilar Closa Gras de la seva voluntat de jubilar-se.

El nomenament és el resultat d’un procés de selecció que s’ha realitzat des del Servei Català de la Salut.

Aquest matí s’ha oficialitzat en el Consell d’Administració la resolució del referit procés de selecció, que ha conclòs amb el nomenament de la Sra. Íngrid Roca Burgueño, que a partir de l’1 de juny serà la nova gerent de l’entitat de dret públic Salut Terres de l’Ebre.

Aprofitem el present comunicat per agrair profundament la gestió realitzada per la Dra. Pilar Closa en uns anys tan decisius i crítics, protagonitzats per la posada en funcionament de la nova empresa pública i la seva integració en la gestió directa del Servei Català de la Salut, amb tots els reptes i dificultats inherents, en la que s’han millorat substancialment els indicadors assistencials, econòmics i de qualitat. En aquesta tasca, voldríem posar en valor la seva determinació i lideratge, però sobretot la seva gran qualitat humana i la capacitat de treure el millor de totes les persones que l’han acompanyat en aquest projecte, que de ben segur la trobarem a faltar.

Atentament,

LA DIRECCIÓ